21 Kasım 2024 Perşembe 21:10
Isparta
Dünya Prematüre Günü dolayısıyla Medikaya Hospital'de etkinlik düzenlendi.
Medikaya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hakan Kaya, hastane yönetimi ve Kadın Doğum uzmanları, hastanede dünyaya gelen prematüre bebekler ve aileleriyle bir araya geldi. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kaya, etkinliğe katılan ailelere teşekkür ederek, çocuklara sağlıklı ömür dileğinde bulundu.
Mağdur Vatandaş
22 Kasım 2024 Cuma 13:12Bu arkadaşlar bir de utnamadan pre**** doğum iyi bir şeymiş gibi kutlama yapıyorlar. Zamanında bu hastane benim çocuklarımı hiç bir neden yokken 1 aydan fazla küvezde tuttular. Haftada bir kere 5dakikalık görüşmeye izin veriyorlardı. Çocukarımı buradan zorla alarak şehir hastanesine kendi imknlarımızla****ürdük ne bir ambulans ne de küvez verdiler. Bunlar insanlıktan nasibini almamış kişiler o zaman suç işlediler ama yapmış olduğum hiç bir girişimden sonuç alamadım.
Öğretmen
22 Kasım 2024 Cuma 13:04Çok GÜZEL ETKİNLİK OLMUŞ YAPANIN DÜZENLEYENİN ELLERİNE SAĞLIK.AMA SÖYLE BİT CİDDİ BİR SIKINTI VAR.BEN MEDİKAYANIN SÜREKLİ ACİL SERVİSİNİ KULLANIRIM.ÖZEL SİĞORTAM VAR.FİYATLARDA UYGUN PAHALI DEĞİL.ŞİMDİ MEDİKAYANIN ACİL SERVİSİNE GİTMİYORUM.AMA.NEDEN DERSENİZ SON ZAMANLARDA CİDDİ DERECEDE ACİL SERVİSİN KALİTESİ GÖZLE GÖRÜKÜR SEVİYEDE DÜŞTÜ.BUNU HERKEZDEN DUYMAYA BAŞLADIM.İLGİ ALAKA YOK.BAĞLA SERUMU.GİT.SEN ÇAĞIRMADIKTAN SONRA GELEN GİDEN YOK.BİRDE DEĞİŞİK KÜPELİ MÜPELİ ELLERİNDEN TELEFON DÜŞMÜYOR